Laakbaar houdt op te bestaan

geplaatst in: columns | 0

De columnrubriek Laakbaar houdt op te bestaan. Voor Nijkerk Nieuws mocht ik het afgelopen jaar elke vier weken een column schrijven. Dat leverde de volgende pennenvruchten op:

Het ontbreekt me niet aan inspiratie om te blijven schrijven. Maar niet perse over dat wat Laakbaar is. Misschien wel liever niet. Ongetwijfeld is er genoeg dat anders kan, anders moet. Toch koos ik vaak voor een positieve insteek. Of ik wond me op over onbenulligheden, wat soms ook wel even fijn is. Als het erop aankomt denk ik dat ik niet zozeer een columnist ben die op zoek is naar misstanden om aan de kaak te stellen, meer één die verbinding wil zoeken. En wie weet blijf ik dat wel doen.

Schrijven blijf ik sowieso. Bedankt, Ely Hackmann voor het podium dat je me bood op nijkerk.nieuws.nl, René Speelman voor de mooie Jabbertjes bij mijn columns en Merit Roodbeen voor je feedback.